Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(21)
Πτυχιακή εργασία
(21)
Χρονολογία
2020 - 2024
(1)
2015 - 2019
(1)
2010 - 2014
(4)
2005 - 2009
(12)
2000 - 2004
(3)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(21)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(21)
@νάκτησις
(21)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(18)
Status = Unpublished
(3)
Subject = Α:Subject = Α: Ακτινοβολία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Δημόσια υγεία
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εστιατόρια, ταβέρνες
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Ξ:Subject = Ξ: Ξενοδοχεία
(1)
Subject = Ξ:Subject = Ξ: Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(2)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(8)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία, Υλικά της
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(21)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υγεία και υγιεινή
(2)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζώα - Ασθένειες
(2)
Type = Thesis
(21)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(21)
Thesis
(21)
Θέμα
Αγροτικά προϊόντα
(1)
Ακτινοβολία
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Δημόσια υγεία
(1)
Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Διατροφή - Ποιότητα
(1)
Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος
(1)
Εξαγωγές - Ελλάδα
(1)
Εστιατόρια, ταβέρνες
(1)
Ζώα - Ασθένειες
(2)
Καταναλωτές - Προστασία
(2)
Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
(1)
Ξενοδοχεία
(1)
Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(8)
Πρότυπα
(1)
Συσκευασία, Υλικά της
(2)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(21)
Υγεία και υγιεινή
(2)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 21 από 21 αποτελέσματα
Παρουσία φυτοτοξινών στα τρόφιμα: κατηγορίες, νομοθεσία, προσδιορισμός
Δημιουργός:
Τρεμπίσκας, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Καταναλωτές - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
ISO 22000 HACCP
Δημιουργός:
Ταραμπούσκα, Βασιλική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων
Δημιουργός:
Κωτσίου, Αφροδίτη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Τρόφιμα - Ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συσκευασία: ο ρόλος των σύνθετων προϊόντων συσκευασίας και η συμβολή τους στην υγιεινή των τροφίμων
Δημιουργός:
Αναστασίου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Συσκευασία, Υλικά της
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Πρότυπα και νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων
Δημιουργός:
Κατσούλη, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Πρότυπα, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Αφλατοξίνες: επιδράσεις στην υγεία, την παραγωγικότητα και την ποιότητα των κτηνοτροφικών προϊόντων των αγροτικών ζώων, δυνατότητες θεραπείας, πρόληψης και αποτοξίνωσης = Aflatoxins: effects of on animal health, productivity and quality of animal products, potential treatment, prevention and detoxification
Δημιουργός:
Καλυκάκη, Χρυσούλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Ζώα - Ασθένειες, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ωχρατοξίνη Α: επιδράσεις στην υγεία, την παραγωγικότητα και την ποιότητα των κτηνοτροφικών προϊόντων των αγροτικών ζώων, στη διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου = Ochratoxin A: effects of on animal health, productivity and quality of animal products, in Human’s feeding chain
Δημιουργός:
Παπαδοπούλου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Ζώα - Ασθένειες, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα κεφαλογραβιέρας
Δημιουργός:
Παππά, Ντανιέλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τα κυριότερα προβλήματα που δημιουργεί η σαλμονέλα SPP στα αγροτικά ζώα και στον άνθρωπο
Δημιουργός:
Δεμερτζόγλου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Δημόσια υγεία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το κόστος εφαρμογής των συστημάτων διασφάλισης υγιεινής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία στις βιομηχανίες τροφίμων
Δημιουργός:
Τάταρη, Φωτεινή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας στα τρόφιμα
Δημιουργός:
Σεμπέκου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Ακτινοβολία, Συσκευασία, Υλικά της
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή
Δημιουργός:
Παπαϊωάννου, Νικόλαος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διασφάλιση υγιεινής φαγητών με βάση το κρέας σε επιχείρηση μαζικής εστίασης
Δημιουργός:
Χατζάκη, Ευαγγελία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Εστιατόρια, ταβέρνες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καθαριότητα και υγιεινή σε μια μονάδα επεξεργασίας τροφίμων = Cleanness and hygiene in a food processing unit
Δημιουργός:
Δερμετζή, Γκιούνερ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Υγεία και υγιεινή, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εγκατάσταση του συστήματος ISO 22000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων : η περίπτωση των νωπών φρούτων και λαχανικών: η συμβολή της εφαρμογής του συστήματος στην αύξηση των εξαγωγών
Δημιουργός:
Καραγιάννη, Μαρία-Παρασκευή, Κομνηνού, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2007
Θέμα:
Εξαγωγές - Ελλάδα, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Διατροφή - Ποιότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή και ορθή βιομηχανική πρακτική
Δημιουργός:
Καραπασίδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2003
Θέμα:
Υγεία και υγιεινή, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συστήματα διασφάλισης που χρησιμοποιούνται σήμερα στην τεχνολογία τροφίμων
Δημιουργός:
Παπασταύρου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Διασφάλιση ποιότητας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διαχείριση ποτών και φαγητού: case study Marriott
Δημιουργός:
Φορέττας, Άγγελος Α.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Ξενοδοχεία, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας, Ξενοδοχειακό μάνατζμεντ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χημικά πρόσθετα και διατροφή
Δημιουργός:
Πηλιανίδης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μυκοτοξίνες σε αποθηκευμένους σπόρους
Δημιουργός:
Δούφλιας, Ζήσης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Αγροτικά προϊόντα, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή έτοιμου προς κατανάλωση φαγητού
Δημιουργός:
Χηνιτίδου, Αλεξάνδρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Καταναλωτές - Προστασία, Ποιοτικός έλεγχος, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!