Αμπελογραφική μελέτη της ποικιλίας Sauvignon blanc και περιγραφή του οργανοληπτικού προφίλ των παραγόμενων οίνων σε διαφορετικά αμπελοοινικά διαμερίσματα ανά τον κόσμο

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Αμπελογραφική μελέτη της ποικιλίας Sauvignon blanc και περιγραφή του οργανοληπτικού προφίλ των παραγόμενων οίνων σε διαφορετικά αμπελοοινικά διαμερίσματα ανά τον κόσμο

Κορωναίος, Παναγιώτης
Μανώλης, Ανδρέας

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Μπερής, Ευάγγελος
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Οινοποίηση
Terroir
Sauvignon blanc
Οινοπαραγωγοί
Νέος Κόσμος
Οργανοληπτικός έλεγχος


Greek

2022-07-20

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3042
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3202

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-10-24T07:02:59Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)