Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Merlot

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Merlot

Νίτσα, Γεωργία

Νικολού, Βασίλειος
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κόρκας, Ηλίας
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Χρωματική ένταση
Οίνος
Απόχρωση
Στυπτικότητα
Μικροοξυγόνωση
Merlot
Οξυγόνο
Φαινολικά
Αντιδράσεις


2022-07

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3292
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3452

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-12-08T09:51:17Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)