Παρασκευή και μελέτη βιολειτουργικού κρασιού με εκχύλιση των βοτάνων «Σαμπούκος» και «Κάρδαμο»

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Παρασκευή και μελέτη βιολειτουργικού κρασιού με εκχύλιση των βοτάνων «Σαμπούκος» και «Κάρδαμο»

Κουφαλέξη-Βένιου, Ολυμπία
Κουτρούλη, Χριστίνα

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αντιοξειδωτική ικανότητα
Κρασί
Folin-Ciocalteu
Βιολειτουργικός οίνος
Βότανα
Φαινολικό δυναμικό
Μέθοδος DPPH


Greek

2021-03-05

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/491
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-342

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-26T11:55:41Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)