Παραγωγή ζύθου με μη συμβατικές ζύμες

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Παραγωγή ζύθου με μη συμβατικές ζύμες

Τσαγκάρη, Νίνα - Αικατερίνη

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κουσίση, Ελισάβετ
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Δρόσου, Φωτεινή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Μπίρα
Αρωματικό προφίλ
Non-Saccharomyces


Ελληνική γλώσσα

2021-02-26


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-04-15T06:15:25Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.