Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

Μάνου, Βασιλική

Τεχνολογία τροφίμων είναι η επιστήμη η οποία έχει ως αντικείμενο τη μελέτη της πρωτογενούς παραγωγής, της παραγωγής νέων ειδών τροφίμων, της συντήρησης, της διακίνησης και της ποιότητας τους. Ιδιαίτ ερο ενδιαφέρον για την τεχνολογία έχει ο έλεγχος της ποιότητας σε συνδυασμό με την ασφάλεια του καταναλωτή. οι διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο της τεχνολογίας και της τεχνικής μεταβάλλονται συνεχώς και σαφέστ ατη είναι η τάση για κατανάλωση παραδοσιακών τροφίμων. Οι απαιτήσεις των καταναλωτών που προσδιορίζονται ουσιαστικά από τους ίδιους, αυξάνουν καθημερινά.

Thesis
NonPeerReviewed

Κρέας
Τυποποίηση
Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση


Greek

2008

http://anaktisis.uowm.gr/279/


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)