Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Νατσιού, Μαρία

Σήμερα η Ελλάδα παίζει ρόλο στο διεθνή πολιτισμό και στη βιομηχανία του κρασιού. Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε έκταση αμπελώνων οινοποιίας που ξεπερνά τα 36.858 στρέμματα. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της βιολογικής καλλιέργειας και συγκεκριμένα της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα όσο αφορά το ποσοστό της εγχώριας παραγωγής βιολογικού κρασιού από βιολογικό αμπέλι.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγροτικά προϊόντα
Βιολογική γεωργία
Οινοποιεία


Greek

2014

http://anaktisis.uowm.gr/298/


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)