Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

Στραφιώτη, Ελένη

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την προσέγγιση του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) μέσω της εφαρμογής του κατά την παραγωγική διαδικασία προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού-παγωτού) στην ζαχαροπλαστική μονάδα της Hellenic-Catering. Συγκεκριμένα θα αναλυθεί η λειτουργία του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO:22000 που εφαρμόζει η Hellenic-Catering που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων στον κλάδο της εστίασης. Στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν οι επιχειρήσεις τροφίμων σε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας το οποίο θα αποτελεί την υγεία και την ασφάλεια για τον καταναλωτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Καταναλωτές - Προστασία
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομικά προϊόντα


Greek

2012

http://anaktisis.uowm.gr/364/


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)