Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ο ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος

Παπανδρέου, Γεώργιος

Thesis
NonPeerReviewed

2013


Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια καταγραφής και παρουσίασης των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων πρωτίστως του αγελαδινού γάλακτος, αλλά και του γάλακτος που προέρχεται από γίδα, προβατίνα ή βουβάλα. Παράλληλα παρουσιάζονται οι λόγοι για τους οποίους γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια από τα οποία διέρχεται το γάλα, από την παραλαβή του από το ζώο έως την στιγμή που θα φτάσει στον καταναλωτή. Σκοπός την εν λόγω παρουσίασης είναι να γίνει αρχικά αντιληπτή η σημασία του ποιοτικού ελέγχου και ειδικότερα στην περίπτωση του γάλακτος, ενός προϊόντος το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τον άνθρωπο.

Γαλακτοκομία - Ελλάδα
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Greek

cc_by_nc_nd




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)