Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ

Μαλεζίδης, Φώτης

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Tataridis, Panagiotis
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Ζύθος με χαμηλή αλκοόλη
Μπύρα
Mικροζυθοποιία
Zύθος χωρίς αλκοόλη
Περιορισμένη ζύμωση
Αφαίρεση αλκοόλης


Greek

2021-07

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1558
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1707

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-02-08T08:30:14Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)