Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας

Κουμαρά, Αικατερίνη

Παπαδάκης, Σπυρίδων
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Σινάνογλου, Βασιλεία
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
Κρέας
Συντήρηση


Greek

2022-05-17

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2113
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2262

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-05-19T10:17:26Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)