This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Food safety culture

Τσίγκα, Μαρία

Λαμπροπούλου, Κυριακή
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Τσάκαλη, Ευσταθία
Tsaknis, John
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Food quality and safety management system
Food safety culture Greece
Food safety
Assessment of food safety culture
Food safety culture
Food quality and safety


English

2022-09

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3606
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3446

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2023-01-18T08:33:58Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)