Τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά και οι ωφέλειες τους για τον ανθρώπινο οργανισμό

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά και οι ωφέλειες τους για τον ανθρώπινο οργανισμό

Θεοδωροπούλου, Παναγιώτα

Vassilakou, Tonia
Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας
Τσόγκα, Αρετή
Δημόσιας Υγείας
Κοτροκόης, Κωνσταντίνος
Σχολή Δημόσιας Υγείας

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Τρόφιμα
Υγεία
Φλαβονοειδή
Αντιοξειδωτικά
Ανθρώπινος οργανισμός


Ελληνική γλώσσα

2023-12

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3608
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3448

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2023-01-19T08:07:02Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.