Μελέτη του μικροβιώματος της ποικιλίας Αγιωργίτικο από την Π.Ο.Π. ζώνη της Νεμέας μέσω της κλασσικής μικροβιολογικής ανάλυσης

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Μελέτη του μικροβιώματος της ποικιλίας Αγιωργίτικο από την Π.Ο.Π. ζώνη της Νεμέας μέσω της κλασσικής μικροβιολογικής ανάλυσης

Μάντζος, Αλέξανδρος

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Kazou, Maria
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Δημοπούλου, Μαρία
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Νεμέα
Οίνος
Μικροβιολογία
Κρασί
Αγιωργίτικο
Ζυμομύκητες
Ζύμωση


Greek

2022-06-30

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3648
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3488

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2023-02-07T09:35:14Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)