Η κοινωνική και η οικονομική διάσταση του οίνου στην Ελλάδα

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η κοινωνική και η οικονομική διάσταση του οίνου στην Ελλάδα

Κουτρουμπίλας, Αντώνης

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Οίνος
Κατανάλωση οίνου
Οινοποίηση
Ελλάδα
Ιστορία οίνου
Οικονομία οίνου


Ελληνική γλώσσα

2022-07-29

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3502
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3662

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2023-02-09T11:40:26Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.