Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ

Κοττάκης, Χριστόφορος
Αλημπαμπούδη, Δήμητρα

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σεχάντε, Αντνάν
Κεχαγιά
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Nabs
Μπύρα χωρίς αλκοόλ
Αλκοόλ
Μπύρα
Afbs
Beer
Non alcohol beer


Ελληνική γλώσσα

2021-03

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/457
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-308

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-21T04:28:43Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.