Οι Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Ποιότητα των Σταφυλιών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Οι Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Ποιότητα των Σταφυλιών

Φλέσσουρα, Ειρήνη

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Μπερής, Ευάγγελος
Μπανίλας, Γεώργιος
Κόρκας, Ηλίας
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Κλιματικές επιδράσεις
Ποιότητα κρασιού
Σταφύλι
Κλιματική αλλαγή
Βιοκλιματικοί δείκτες
Κλιματικά μοντέλα


Ελληνική γλώσσα

2021-02-26

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-349
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/498

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-28T19:17:50Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.