Υψηλή γαστρονομία και καινοτομία στο F&B των πολυτελών ξενοδοχείων. Μελέτη περίπτωσης: Τα ξενοδοχεία του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Υψηλή γαστρονομία και καινοτομία στο F&B των πολυτελών ξενοδοχείων. Μελέτη περίπτωσης: Τα ξενοδοχεία του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

Καλαντζή, Ιωάννα

Σεργόπουλος, Κωνσταντίνος
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Μαρινάκος, Κωνσταντίνος
Λαλούμης, Δημήτριος
Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Εστιατόρια πολυτελείας
Luxurious restaurants
Εστιατόρια
Καινοτομία
Ανθρώπινο δυναμικό
Restaurants
Grecotel
Γαστρονομικός τουρισμός
Covid -19
Innovation
Gastronomic tourism
Γαστρονομικοί τουρίστες
Gastronomy tourists
Human resources


Greek

2021-03-31

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-377
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/526

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

2021-04-01T15:07:46Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)