Καινοτόμες προσεγγίσεις για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των αγροδιατροφικών προϊόντων σε περιφερειακό επίπεδο

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Καινοτόμες προσεγγίσεις για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των αγροδιατροφικών προϊόντων σε περιφερειακό επίπεδο

Καμπουροπούλου, Δέσποινα

Λαμπροπούλου, Κυριακή
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Τσάκαλη, Ευσταθία
Κοντελές, Σπυρίδων
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Αναγνωρισιμότητα
Αγροδιατροφικά προϊόντα
Καινοτομία
Περιφέρεια


Greek

2021-07-08

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/797
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-648

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)