Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας

Αμανατίδης, Σωτήρης
Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αφρός
Μπύρα
Constant
Σταθερότητα
Βύνη
Διατηρησιμότητα


Greek

2021-07-14

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/930
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-781

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-23T11:02:20Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)