H καλλιέργεια της φακής στην περιοχή της Λάρισας

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



H καλλιέργεια της φακής στην περιοχή της Λάρισας

Μαλέκα, Βασιλική

Thesis
NonPeerReviewed

2010


Σκοπός αυτής της εργασίας είναι η μελέτη και η συμπεριφορά της καλλιέργειας της φακής και ο τρόπος ανάπτυξής της από τα πρώτα στάδια του φυτού, καθώς και οι αποδόσεις σε ποιότητα και ποσότητα ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τη συμπεριφορά αυτής της καλλιέργειας ή κάποιας παρόμοιας στην περιοχή μας για να μπορούμε να συγκρίνουμε με άλλες περιοχές τον τρόπο ανάπτυξης του φυτού και τις αποδόσεις του. Η εργασία αυτή περιλαμβάνει: α)την καλλιέργεια της φακής γενικά, β)την περιγραφή, αύξηση και ανάπτυξη του φυτού, γ)τις οικολογικές απαιτήσεις και την καλλιεργητική τεχνική, δ)τη χρησιμότητα, θρεπτική αξία και βραστικότητα της φακής, ε)τους εχθρούς και τις ασθένειες, ζ)και τέλος την οικονομική σημασία της καλλιέργειας της φακής.

Φυτά - Ασθένειες

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.