Παραγωγή, ποιότητα μαργαρινών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)

Παραγωγή, ποιότητα μαργαρινών

Αραγιάννη, Παναγιώτα

Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται η μαργαρίνη ως ένα προϊόν που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό γιατί έλυνε πολλά από τα διατροφικά προβλήματα της εποχής. Η μαργαρίνη αντικατέστησε σε μεγάλο βαθμό το βούτυρο. Λόγω της σύστασής του ήταν ιδανική πηγή βιταμινών A & D, ενώ η τιμή του ήταν προσιτή στην Ελληνίδα νοικοκυρά. Έτσι ξεκίνησε η μακρόχρονη πορεία της μαργαρίνης. Φυσική πηγή ω3-ω6 λιπαρών και πλούσιο σε βιταμίνες A, D, Ε και ακόρεστα λιπαρά, η μαργαρίνη συνεχίζει να εφοδιάζει τον οργανισμό σας με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για υγιή ανάπτυξη και ισορροπημένη διατροφή. Έτσι, αποτελεί ένα πλήρες πρωινό ή ένα θρεπτικό σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, για όλη την οικογένεια. Ακόμη χρησιμοποιείται στην ζαχαροπλαστική και την μαγειρική. Στην εργασία παρουσιάζονται στοιχεία για την εποδεκτικότητα των μαργαρινών από τον Έλληνα καταναλωτή. Τα στοιχεία αυτά είναι δημοσιευμένα από την εταιρία I.R.I.

Thesis
NonPeerReviewed

Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
Ελιά


Ελληνική γλώσσα

2009


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.