Σκόρδο (Π.Ο.Π.): μελέτη και ανάλυση, καλλιέργεια, εμπορία, τυποποίηση, ιδιότητες προϊόντος: συνεισφορά στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Βορείου Έβρου
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Σκόρδο (Π.Ο.Π.): μελέτη και ανάλυση, καλλιέργεια, εμπορία, τυποποίηση, ιδιότητες προϊόντος: συνεισφορά στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Βορείου Έβρου
Βαγγελούδη, Χρυσούλα
Στόχος της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι κατά πόσο η ενασχόληση με τις καλλιέργειες ή το εμπόριο του σκόρδου Ν. Βύσσας συμβάλλει στην οικονομία του Βορείου Έβρου. Η συγκεκριμένη εργασία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία μικρή έρευνα διότι υπάρχει έλλειψη συντονισμένων επίσημων πληροφοριών σχετικά με το σκόρδο. Παρόλα αυτά μέσα από την εργασία θα γίνει μία προσπάθεια συντονισμού όλων των πληροφοριών που ήταν δυνατόν να μαζευτούν. Θα γίνει μία πρώτη γνωριμία με το προϊόν όπως για παράδειγμα, η καταγωγή του, η χρησιμότητά του, οι φαρμακευτικές του ιδιότητες και άλλα. Θα γίνει η παρουσίαση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Βύσσας, μέσα από τον οποίο θα γίνει αναφορά του λόγου ύπαρξης και των διαδικασιών που γίνονται εκεί μέσα, και τέλος, θα γίνει η ανάλυση των αριθμοδεικτών οικονομικότητας όπως προκύπτουν από τους επίσημους Ετήσιους Ισολογισμούς του Συνεταιρισμού για να διαπιστωθεί το κύριο ερώτημα του θέματος της πτυχιακής εργασίας, δηλαδή αν η καλλιέργεια του σκόρδου συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του βορείου Έβρου.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.