Το αναπτυξιακό προφίλ της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Το αναπτυξιακό προφίλ της περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα

Αλεξανδρής, Ιωάννης

Η περιοχή της Λίμνης εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο χαρίζοντας ανεπανάληπτες εμπειρίες με τη φυσική της ομορφιά και τις δραστηριότητές της, αλλά και τα μοναδικά αξιοθέατα που την πλαισιώνουν. Μία γαλάζια ανθρώπινη πινελιά σε ένα καταπράσινο καμβά που δημιούργησε η φύση. Φαίνεται πως και οι δύο έκαναν τη δημιουργική τους υπέρβαση και προέκυψε η εντυπωσιακή Λίμνη Πλαστήρα. Με τον καιρό το ένα αφομοιώθηκε από το άλλο (λίμνη και φυσικό τοπίο) και τα δύο μαζί αποτελούν ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της χώρας μας. Ωστόσο, μέσα από αυτή την εργασία, θα γίνει προσπάθεια να σκιαγραφηθεί, και να καταγραφεί ρεαλιστικά το ευρύτερο αναπτυξιακό προφίλ της περιοχής. Μέσα από στοιχεία, έρευνες, περιγραφές και ανάπτυξη προτάσεων, αυτή η εργασία καταπιάνεται με τα χαρακτηριστικά της, τις ιδιότητές της, τις υποδομές της, την ιστορία της. Ακόμη, όλους τους κινδύνους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της περιοχής, αλλά και ευκαιρίες και προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Thesis
NonPeerReviewed

Αναπτυξιακός προγραμματισμός
Λίμνες - Ελλάδα


Ελληνική γλώσσα

2011


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.