Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η ανταγωνιστικότητα και στρατηγικός σχεδιασμός της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Φράγκου, Αφροδίτη

Thesis
NonPeerReviewed

2003


Η παρούσα μελέτη έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση της ελληνικής αγοράς των γαλακτοκομικών προϊόντων. Αναλυτικότερα, στο πρώτο κεφάλαιο μελετάται η εγχώρια παραγωγή και η διάρθρωση των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας. Ακολούθως, στο δεύτερο κεφαλαίο γίνεται λόγος για την ανάπτυξη των εξαγωγικών και επενδυτικών δράσεων της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας στις χ-μ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρώπης. Τέλος, στο τρίτο κεφάλαιο περιγράφονται οι εξωτερικές οικονομικές δραστηριότητες της ελληνικής βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων στις χ-μ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ανατολικής Ευρώπης καθώς επίσης παρουσιάζονται τα προβλήματα του κλάδου και οι προοπτικές εξέλιξης του.

Στρατηγικός προγραμματισμός
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Ανταγωνιστικότητα

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.