Σχεδιασμός εξωτερικού καλύμματος ρολογιού χειρός

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Σχεδιασμός εξωτερικού καλύμματος ρολογιού χειρός

Πουλιέζου, Ελευθερία

Το ρολόι της συγκεκριμένης μελέτης σχεδιάστηκε έτσι ώστε να περιλαμβάνει,εκτός από την ένδειξη της ώρας , (δηλαδή τη βασική λειτουργία του ρολογιού) ένδειξη ημερομηνίας δηλαδή μηχανισμό κατάλληλο που εμφανίζει αριθμητικά την ημέρα, χρονογράφο δηλαδή μηχανισμό τον οποίο κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη μέτρηση χρονικής διάρκειας ενός γεγονότος, ακόμη ξυπνητήρι δηλαδή ειδοποίηση με ηχητικό σήμα σε κάποια προκαθορισμένη από τον ιδιοκτήτη χρονική στιγμή. Οι δείκτες του ρολογιού σε μερικά τμήματα έχουν επένδυση από ειδικό υλικό, τέτοιο ώστε να τους κάνει ορατούς και στο σκοτάδι. Επίσης το υλικό της οθόνης είναι εξαιρετικής αντοχής ώστε να είναι ανθεκτικό σε ενδεχόμενες κρούσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από απρόσεκτες κινήσεις του χρήστη.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός


Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.