Σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση διαδραστικής εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης με θέμα «Βασικές αρχές ασφάλειας δικτύων»

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση διαδραστικής εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης με θέμα «Βασικές αρχές ασφάλειας δικτύων»

Λιόλιος, Νικόλαος

Στόχος της εργασίας αυτής είναι ο σχεδιασμός μιας διαδραστικής εφαρμογής ηλεκτρονικής μάθησης σε μορφή ιστοτόπου με τη χρήση της γλώσσας HTML για τη διδασκαλία του μαθήματος «Βασικές Αρχές Ασφάλειας Δικτύων». Σ’ αυτήν την εφαρμογή συνδυάζονται ποικίλα πολυμεσικά στοιχεία, (βίντεο, εικόνες, ήχος), εκπαιδευτικά εργαλεία όπως quiz και τεστ ασυτοαξιολόγησης, καθώς και διασύνδεση με εκτελέσιμα αρχεία ασκήσεων με σκοπό να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να πειραματιστούν με τη σχεδίαση και υλοποίηση σεναρίων δικτύωσης, καθώς και με την παραμετροποίηση και διαχείριση δικτυακών συσκευών, μελετώντας παράλληλα τη λειτουργία, τη συμπεριφορά και την απόδοσή τους,. Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε με το εργαλείο συγγραφής ηλεκτρονικής εκμάθησης Articulate Storyline 2. Η παραγόμενη εφαρμογή αποτελεί βοήθημα για την εκμάθηση του συγκεκριμένου μαθήματος, αφού περιλαμβάνει ηλεκτρονικά μαθήματα βασιζόμενα στην αλληλεπίδραση χρήστη – εφαρμογής, quiz, χρήσιμες ιστοσελίδες, video tutorials και γλωσσάριο.

Thesis
NonPeerReviewed

Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Ασφάλεια δικτύου
Εκπαίδευση εξ΄ αποστάσεως
Κρυπτογραφία


Ελληνική γλώσσα

2017-12


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.