Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου   

Αποθετήριο :
Κτίσις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Cheeses from Cyprus

Papademas, Photis


Cyprus
Halloumi
Cheese


Αγγλική γλώσσα

2017-10-27

9781119046165
http://ktisis.cut.ac.cy/handle/10488/12616
Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages 176-177
10.1002/9781119046165.ch00

2018-08-07T09:37:33Z


© John Wiley & Sons Ltd.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.