Global cheesemaking technology: cheese quality and characteristics

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου   

Αποθετήριο :
Κτίσις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Global cheesemaking technology: cheese quality and characteristics

Papademas, Photis
Bintsis, Thomas

Bintsis, Thomas
Papademas, Papademas

Book

Cheesemaking
Cheesemaking technology
Cheese quality


Αγγλική γλώσσα

2017-10-27

9781119046165
http://ktisis.cut.ac.cy/handle/10488/12617
10.1002/9781119046165
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics 15 September 2017, Pages 1-461

2018-08-07T10:00:24Z


© John Wiley & Sons, Ltd.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.