Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου   

Αποθετήριο :
Κτίσις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



White-brined cheeses

Özer, Barbaros
Papademas, Photis
Alichanidis, Efstathios S.
Radulovic, Zorica
Miocinovic, Jelena
Bintsis, Thomas
Uzunsoy, İrem


Urfa cheese
Feta PDO
Batzos PDO
Halloumi cheese
Sjenica cheese
Turkish Beyaz Peynir
Halitzia


Αγγλική γλώσσα

2017-10-27

9781119046165
10.1002/9781119046165.ch7
http://ktisis.cut.ac.cy/handle/10488/12619
Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages 349-367

2018-08-07T11:18:47Z


© John Wiley & Sons, Ltd.



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.