Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών

Σαμαράς, Παντελής

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Batrinou, Anthimia
Λάζου, Ανδριάνα
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Συνθετικό κρέας
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας


Greek

2022-06

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2335
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2186

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-06-16T10:21:59Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)