Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών

Σαμαράς, Παντελής

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Batrinou, Anthimia
Λάζου, Ανδριάνα
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Συνθετικό κρέας
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας


Ελληνική γλώσσα

2022-06

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2335
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2186

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-06-16T10:21:59Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.