Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια

Νέζη, Σοφία

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Batrinou, Anthimia
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Κοντελές, Σπυρίδων
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Βακτήρια
Crispr Cas


Greek

2022-06

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2556
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2396

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-07-20T07:02:30Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)