Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια

Νέζη, Σοφία

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Batrinou, Anthimia
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Κοντελές, Σπυρίδων
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Βακτήρια
Crispr Cas


Ελληνική γλώσσα

2022-06

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2556
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2396

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-07-20T07:02:30Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.