Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα

Θάνου, Ιωάννα

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Στρατή, Ειρήνη
Σινάνογλου, Βασιλεία
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Ξήρανση
Αποξηραμένα σύκα
Ωσμωτική αφυδάτωση
Σύκο
Βελτίωση ποιότητας


Ελληνική γλώσσα

2021-03-05

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-158
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/307

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-09T07:22:51Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.