δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Παραγωγή Μηλίτη

Δούκα, Λουκία
Κασιώτη, Δέσποινα

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Chatzilazarou, Arhontoula
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Μηλογαλακτική ζύμωση
Ποικιλίες μήλων
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Στάδια παραγωγής
Μηλίτης
Κατηγορίες μηλίτη
Αλκοολική ζύμωση


Ελληνική γλώσσα

2022-09-30

https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3183
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3023

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-10-21T08:01:22Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.