Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Merlot

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Merlot

Νίτσα, Γεωργία

Νικολού, Βασίλειος
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κόρκας, Ηλίας
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Χρωματική ένταση
Οίνος
Απόχρωση
Στυπτικότητα
Μικροοξυγόνωση
Merlot
Οξυγόνο
Φαινολικά
Αντιδράσεις


2022-07

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3292
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3452

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-12-08T09:51:17Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.