Μελέτη αρωματικού χαρακτήρα οίνων της ποικιλίας Βιδιανό

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη αρωματικού χαρακτήρα οίνων της ποικιλίας Βιδιανό

Γκολφινοπούλου, Αγγελική

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κουσίση, Ελισάβετ
Chatzilazarou, Arhontoula
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αέρια χρωματογραφία
Βιδιανό
Υγρή-υγρή εκχύλιση
Φασματομετρία μάζας
Χρωματογραφήματα


Ελληνική γλώσσα

2022-09

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3315
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3475

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-12-12T12:05:13Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.