Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές

This item is provided by the institution :
University of West Attica   

Repository :
Institutional Repository Polynoe   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές

Μάργαρη, Δήμητρα

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
HOUHOULA, DIMITRA
Τσάκαλη, Ευσταθία
Kanellou, Anastasia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Αριάνι
Lactic acid bacteria
Κεφίρ
Τραχανάς
Kefir
Ariani
Fermented milk
Ζυμωμένα γάλατα
Cheese
Mediterranean
Probiotics
Yoghurt
Μεσογειακή Διατροφή
Γιαούρτι
Trahanas
Προβιοτικά
Τυρί


Greek

2021-03-08

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-355
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/504

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)