Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές

Μάργαρη, Δήμητρα

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
HOUHOULA, DIMITRA
Τσάκαλη, Ευσταθία
Kanellou, Anastasia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Αριάνι
Lactic acid bacteria
Κεφίρ
Τραχανάς
Kefir
Ariani
Fermented milk
Ζυμωμένα γάλατα
Cheese
Mediterranean
Probiotics
Yoghurt
Μεσογειακή Διατροφή
Γιαούρτι
Trahanas
Προβιοτικά
Τυρί


Ελληνική γλώσσα

2021-03-08

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-355
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/504

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.