Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου   

Αποθετήριο :
Κτίσις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Preface

Papademas, Photis
Bintsis, Thomas


Cheesemaking
Microbial ecology
Cheese quality


Αγγλική γλώσσα

2017-10-27

9781119046165
http://ktisis.cut.ac.cy/handle/10488/12615
Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics, 2017, Pages xxix
10.1002/9781119046165.fmatter

2018-08-07T09:15:09Z


© John Wiley & Sons, Ltd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.