Εφαρμογή μοντέλων πρόρρησης για την εκτίμηση της ανάπτυξης Listeria monocytogenes σε σολομό και πέστροφα ψυχρής κάπνισης υπό διαφορετικά σενάρια συντήρησης

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφαρμογή μοντέλων πρόρρησης για την εκτίμηση της ανάπτυξης Listeria monocytogenes σε σολομό και πέστροφα ψυχρής κάπνισης υπό διαφορετικά σενάρια συντήρησης

Τριανταφύλλου, Ευαγγελία

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Batrinou, Anthimia
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Προορατική μικροβιολογία
Σολομός
Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο
Listeria monocytogenes
Ready-to-eat
FSSP
Food Spoilage and Safety Predictor
Ψυχρή κάπνιση
Πέστροφα


Ελληνική γλώσσα

2022-04-14

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2025
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2174

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-05-03T09:16:22Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.