Αμπελογραφική μελέτη της ποικιλίας Sauvignon blanc και περιγραφή του οργανοληπτικού προφίλ των παραγόμενων οίνων σε διαφορετικά αμπελοοινικά διαμερίσματα ανά τον κόσμο

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Αμπελογραφική μελέτη της ποικιλίας Sauvignon blanc και περιγραφή του οργανοληπτικού προφίλ των παραγόμενων οίνων σε διαφορετικά αμπελοοινικά διαμερίσματα ανά τον κόσμο

Κορωναίος, Παναγιώτης
Μανώλης, Ανδρέας

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Μπερής, Ευάγγελος
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Οινοποίηση
Terroir
Sauvignon blanc
Οινοπαραγωγοί
Νέος Κόσμος
Οργανοληπτικός έλεγχος


Ελληνική γλώσσα

2022-07-20

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3042
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3202

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-10-24T07:02:59Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.