Εκπαίδευση ενός panel δοκιμαστών για την περιγραφική ανάλυση οίνων στο τμήμα Επιστημών, Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Μέρος ΙΙ

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εκπαίδευση ενός panel δοκιμαστών για την περιγραφική ανάλυση οίνων στο τμήμα Επιστημών, Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Μέρος ΙΙ

Χαρμπίλα, Αθανασία
Αμπελώμος-Μπούρας, Άγγελος

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κουσίση, Ελισάβετ
Παρασκευόπουλος, Ιωάννης
Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Ποσοτική περιγραφική ανάλυση
Αρωματικός τροχός
Αρώματα οίνου
Στάδια εκπαίδευσης
Πάνελ δοκιμαστών
Οργανοληπτικός έλεγχος
Βασικές γεύσεις και αισθήσεις


Ελληνική γλώσσα

2022-09-30

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3291
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3451

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-12-08T09:47:25Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.