Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon

Σάρρα, Άννα Μαρία
Λαφαζάνης, Βασίλειος

Νικολού, Βασίλειος
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κόρκας, Ηλίας
Σεχάντε, Αντνάν
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Οίνος
Cabernet Sauvignon
Αγιωργίτικο
Μικροοξυγόνωση


2022-07

http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3340
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3500

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-12-14T12:07:56Z


Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.