Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Σύσταση, χημική ανάλυση και προδιαγραφές βασικών τροφίμων (EL)

Τζουβάρα - Καραγιάννη, Σ. (EL)

Τζουβάρα - Καραγιάννη, Σ. (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)

book

Χημεία τροφίμων (EL)


Ελληνική γλώσσα

2000

https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26994
664 ΤΖΟ

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.