Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Άρθρο
(4.931)
Διπλωματική εργασία
(2.339)
Διδακτορική διατριβή
(338)
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.001)
Εκπαιδευτικό υλικό
(22)
Χρονολογία
2020 - 2024
(677)
2015 - 2019
(1.142)
2010 - 2014
(5.470)
2005 - 2009
(4)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(96)
Ελληνική γλώσσα
(2.270)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(7.298)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(7.298)
Επιμέρους συλλογή
Διδακτορικές Διατριβές
(338)
Μεταπτυχιακές Διατριβές
(2.001)
'Αρθρα ελληνικών εφημερίδων για την παιδεία
(3.780)
'Αρθρα ελληνικών εφημερίδων για αγροτικά θέματα
(1.151)
Ψηφιακό Υλικό του Εργαστηρίου Αμπελολογίας
(22)
Συλλογή Μελισσοκομίας
(5)
Τύπος τεκμηρίου
Article
(2)
Image
(5)
Technical Report
(2)
Thesis
(9)
Working Paper
(6)
ΑΡΘΡΑ
(4.931)
Διδακτορική διατριβή
(1)
Διδακτορική εργασία
(336)
Μεταπτυχιακή διατριβή
(2)
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.003)
Θέμα
1,3-προπανοδιόλη
(4)
2,3-butanediol
(5)
2,3-βουτανοδιόλη
(10)
Abies cephalonica
(4)
Abscisic acid
(3)
ABTS
(7)
Acceptance factors
(3)
Actinobacillus succinogenes
(6)
Adulteration
(3)
Aedes albopictus
(3)
Aflatoxins
(4)
Aging
(3)
Agiorgitiko
(7)
Agricultural cooperatives
(3)
Agricultural products
(4)
Agricultural wastes
(5)
Agriculture and state -- European Union countries
(17)
Agriculture and state -- Greece
(4)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece
(5)
Agronomic characteristics
(9)
Alcoholic fermentation
(4)
Allelopathy
(4)
Anthocyanins
(11)
Antioxidant activity
(5)
Antioxidant capacity
(6)
Antioxidants
(8)
Antioxidants -- Research
(4)
Aquaculture
(4)
Arabidopsis thaliana
(5)
Aromatic plants
(11)
Aspergillus
(4)
Assyrtiko
(5)
Azotobacter vinelandii
(4)
Bacteria
(8)
Bacterial cellulose
(4)
Bacterial genetics
(9)
Bacteriocins
(4)
Barley
(6)
Basfia succiniciproducens
(4)
Bioclimatology -- Greece -- Athens
(4)
Biodiversity
(6)
Biofilms
(5)
Biogas
(8)
Bioinformatics
(4)
Biological control
(16)
Biomass energy
(4)
Biorefinery
(6)
Biosensors
(6)
Biostimulants
(5)
Brand name products
(4)
Business
(5)
Business plan
(16)
Cancer
(5)
Cannabis sativa L.
(5)
Carvacrol
(5)
CFD
(5)
Chemical control
(4)
Chromatographic analysis
(5)
Circular economy
(6)
Citrus
(4)
Compost
(9)
Consumer behavior
(16)
Consumer behaviour
(5)
Consumers
(8)
Consumers' preferences -- Greece -- Research
(4)
Corn -- Nutrition
(4)
Cotton
(6)
Crocus sativus L.
(4)
Crude glycerol
(4)
Cyclodextrins
(11)
Cyprus
(4)
Dairy products
(7)
Dicentrarchus labrax
(4)
Disinfectants
(4)
DPPH
(6)
Drought stress
(5)
Edible coating
(4)
Edible coatings
(5)
Environment
(10)
Enzymatic hydrolysis
(5)
Enzymes
(9)
Escherichia coli
(4)
Essences and essential oils -- Analysis
(13)
Essential oil
(10)
Essential oils
(7)
Evaluation
(4)
Evapotranspiration
(4)
Evia
(4)
Exports
(4)
Extra virgin olive oil
(4)
Fatty acids
(9)
Fed-batch fermentation
(4)
Fermentation
(10)
Feta cheese
(5)
Financial analysis
(5)
Fish culture
(4)
Flavonoids
(6)
Food
(4)
Food industry
(6)
Food safety
(5)
Food waste
(4)
Fourier transform infrared spectroscopy
(4)
FTIR
(7)
FT-IR
(11)
Fungi
(9)
Fungicides
(4)
Gas chromatography
(14)
GC/MS
(5)
GC-FID
(6)
GC-MS
(11)
Gene expression
(6)
Geographic information systems
(14)
Germination
(4)
GIS
(16)
Glucose
(4)
Glycemic index
(4)
Glycerol
(5)
Glyphosate
(4)
Goat milk
(6)
Grapes
(4)
Greece
(28)
Green roofs (Gardening)
(5)
Growth
(5)
HACCP
(8)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
(6)
Heat treatment
(4)
Heavy metals
(11)
Hemp
(4)
Herbs
(5)
High performance liquid chromatography
(5)
Honey
(10)
HPLC
(19)
HSP90
(4)
Hydrogeology
(4)
Hydroponics
(13)
Industrial glycerol
(4)
Infrared spectroscopy
(5)
Inhibition
(4)
Inorganic fertilization
(5)
Insecticides
(5)
Intracellular polysaccharides
(4)
Investment analysis
(4)
In vitro
(10)
Irrigation
(9)
Job satisfaction
(4)
Kaolin
(4)
Karpenisi
(4)
Komagataeibacter sucrofermentans
(4)
Kriging
(4)
Lactic acid bacteria
(17)
Lactobacillus
(5)
Lamiaceae
(5)
Landscape architecture
(15)
Landscaping
(4)
lc
(450)
Leaves -- Anatomy
(4)
Leaves -- Physiology
(5)
Legumes
(8)
Lipomyces starkeyi
(4)
Liquid chromatography
(5)
Listeria monocytogenes
(30)
Lolium rigidum
(6)
Mannitol
(4)
Marketing
(8)
Marketing mix
(5)
Mass spectrometry
(11)
Meat
(4)
Meat -- Quality
(5)
Medicinal plants
(11)
Mediterranean diet
(6)
Metabolomics
(12)
Microbial diversity
(4)
Microbial oil
(5)
Milk
(5)
Milk -- Analysis
(9)
Milk -- Composition
(7)
Milkfat
(4)
Molasses
(4)
Molecular markers
(4)
Multiple criteria decision making
(5)
Multispectral imaging
(4)
Mycotoxins
(4)
Natural products
(5)
Ochratoxin A
(5)
Olive
(9)
Olive mill wastewater
(4)
Olive oil
(12)
Olive -- Physiology
(4)
Organic acids
(4)
Organic farming
(7)
Organic fertilization
(8)
Origanum
(7)
Packaging
(4)
Paenibacillus alvei
(5)
Parks -- Greece -- Athens
(5)
Pectin
(4)
pH
(8)
Phenolic compounds
(25)
Phenolic content
(4)
Phenols
(11)
Photosynthesis
(7)
Physical activity
(5)
Pistacia vera
(5)
Plant enzymes
(5)
Plant extracts
(4)
plant pathology
(4)
Plant protection
(6)
Plant proteins
(5)
Polyols
(5)
Potassium
(5)
Precision agriculture
(9)
Prickly pear
(6)
Probiotics
(7)
Protein
(4)
Protein engineering
(5)
Proteins
(5)
Proteomics
(4)
Public health
(5)
Quality
(8)
Quality characteristics
(6)
Questionnaire
(5)
Raman
(8)
RAPD-PCR
(5)
Remote sensing
(7)
Renewable energy sources
(10)
Renewable resources
(4)
Resin
(4)
Resistance
(9)
Rhizosphere
(6)
Rhodosporidium toruloides
(5)
Rice
(5)
Root system
(4)
Rural development -- Greece
(7)
Saccharomyces cerevisiae
(9)
Saffron
(4)
Salinity
(13)
Salmonella
(5)
Salmonella spp.
(4)
Savvatiano
(4)
Secondary metabolites
(4)
Sensory evaluation
(5)
Sheep
(8)
Sheep milk
(5)
Social media
(10)
Soil pollution
(4)
Sparus aurata
(4)
Sparus auratus -- Growth
(4)
Spatial analysis
(5)
Spoilage
(8)
Spontaneous fermentation
(4)
Staphylococcus aureus
(4)
Succinic acid
(7)
Sustainability
(10)
Sustainable development
(7)
Tannins
(10)
Temperature
(6)
Terpenes
(4)
Tomato
(12)
Tomatoes -- Biotechnology
(6)
Tomatoes -- Metabolism
(5)
Total quality management
(4)
Tuta absoluta
(6)
Urban green
(5)
Vegetables
(4)
Verticillium dahliae
(14)
Vitis vinifera
(4)
Vitis vinifera L.
(25)
Volatile compounds
(14)
Water stress
(4)
Weeds
(4)
Wheat
(6)
Willingness to pay
(24)
Wine
(11)
Xinomavro
(4)
X-ray crystallography
(5)
X-ray crystallography -- Technique
(4)
Yeasts
(11)
Yield
(5)
Yogurt
(6)
Αγελαδινό γάλα
(6)
Αγιωργίτικο
(18)
Αγρονομικά χαρακτηριστικά
(10)
Αγρότες
(5)
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
(1.151)
Αγροτικά προϊόντα
(10)
Αγροτική ανάπτυξη
(19)
Αγροτική πολιτική
(4)
Αγροτικοί συνεταιρισμοί
(7)
Αγροτικός χώρος
(4)
Αγροτικό τοπίο
(4)
Αγροτουρισμός
(10)
Αειφορία
(8)
Αέρια χρωματογραφία
(21)
Άζωτο
(6)
Αζωτοδεσμευτικά βακτήρια
(6)
Αίγειο γάλα
(4)
Αίγες
(5)
Αιθανόλη
(4)
Αιθέρια έλαια
(29)
Αιθέριο έλαιο
(12)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(4)
Ακάρεα
(5)
Αλατότητα
(20)
Αλευροβιομηχανία
(4)
Αλκοολική ζύμωση
(6)
Αλλοίωση
(9)
Αμπέλι
(4)
Αμπέλια
(15)
Αμπελουργία ακριβείας
(4)
Αμπσισικό οξύ
(4)
Άμυλο
(7)
Αναερόβια χώνευση
(5)
Ανάλυση SWOT
(5)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
(11)
Ανανεώσιμες πρώτες ύλες
(5)
Αναπαραγωγή
(5)
Ανάπλαση
(8)
Ανάπτυξη
(11)
Ανάπτυξη φυτών
(4)
Ανεργία
(4)
Ανθεκτικό άμυλο
(4)
Ανθεκτικότητα
(21)
Ανθοκυάνες
(22)
Ανόργανη λίπανση
(8)
Ανταγωνισμός
(5)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
(4)
Ανταγωνιστικότητα
(7)
Αντιμικροβιακή δράση
(8)
Αντιοξειδωτικά
(10)
Αντιοξειδωτική δράση
(19)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(15)
Αξιολόγηση
(5)
Αξιολόγηση επένδυσης
(5)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(5)
Απασχόληση
(4)
Απόβλητα
(5)
Απόδοση
(5)
Απολυμαντικά
(4)
Αραβιτόλη
(4)
Αραβόσιτος
(12)
Άρδευση
(15)
Αριθμοδείκτες
(7)
Αρχιτεκτονική τοπίου
(27)
Αρωματικά φυτά
(21)
Αστικό πράσινο
(15)
Αστικός σχεδιασμός
(4)
Ασύρτικο
(8)
Ασφάλεια τροφίμων
(13)
Αττική
(7)
Αυγά
(4)
Αυθεντικότητα
(6)
Αυθόρμητη ζύμωση
(4)
Αυξίνη
(4)
Αυτοφυή φυτά
(4)
Αφαλάτωση
(4)
Αφλατοξίνες
(5)
Βακτήρια
(9)
Βακτηριακή κυτταρίνη
(8)
Βαμβάκι
(14)
Βαρέα μέταλλα
(18)
Βελτιστοποίηση
(4)
Βίγνα
(4)
Βιοαέριο
(10)
Βιοαιθανόλη
(6)
Βιοαισθητήρας
(5)
Βιοδείκτες
(5)
Βιοδιαθεσιμότητα
(5)
Βιοδιεγέρτες
(6)
Βιοδιυλιστήριο
(6)
Βιοδοκιμές
(4)
Βιοδραστικότητα
(7)
Βιοκαύσιμα
(6)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(7)
Βιοκλιματολογία
(5)
Βιολογική αντιμετώπιση
(12)
Βιολογική γεωργία
(9)
Βιολογική καλλιέργεια
(8)
Βιολογικός έλεγχος
(4)
Βιομάζα
(14)
Βιομηχανία τροφίμων
(5)
Βιομηχανική γλυκερόλη
(5)
Βιομηχανική κάνναβη
(5)
Βιομηχανική τομάτα
(6)
Βιοντίζελ
(4)
Βιοπληροφορική
(7)
Βιοποικιλότητα
(8)
Βιοϋμένια
(9)
Βιοϋμένιο
(4)
Βιώσιμη ανάπτυξη
(6)
Βιωσιμότητα
(6)
Βλαστικότητα
(5)
Βοιωτία
(4)
Βότανα
(7)
Βυνοποιήσιμο κριθάρι
(4)
Γάλα
(15)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(13)
Γαλακτοπαραγωγή
(6)
Γαλάκτωμα
(4)
Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα
(10)
Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών
(12)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(5)
Γεωργία
(5)
Γεωργία ακριβείας
(11)
Γεωργική εκπαίδευση
(4)
Γεωργικό οικογενειακό εισόδημα
(4)
Γιαούρτι
(10)
Γίγαρτα
(8)
Γλοιοσπόριο
(4)
Γλουταθειόνη
(9)
Γλυκαιμικός δείκτης
(4)
Γλυκερόλη
(16)
Γλυκόζη
(7)
Γονίδια
(7)
Γονιδιακή έκφραση
(4)
Γονιδιωματική
(4)
Γραβιέρα
(4)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(8)
Δημόσια υγεία
(6)
Διαδίκτυο
(5)
Διατροφή
(9)
Διατροφικές συνήθειες
(5)
Διατροφική πρόσληψη
(6)
Διαχείριση υδατικών πόρων
(4)
Δίκτυα
(4)
Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
(4)
Εγκλεισμός
(4)
Έδαφος
(9)
Εδώδιμες μεμβράνες
(6)
Εδώδιμη επικάλυψη
(4)
Εισόδημα
(4)
Έκφραση γονιδίων
(7)
Ελαιογόνες ζύμες
(4)
Ελαιόλαδο
(20)
Ελιά
(29)
Ελλάδα
(108)
Ελληνική χλωρίδα
(4)
Εμβολιασμός
(5)
Ενδοπολυσακχαρίτες
(10)
Ενεργειακές καλλιέργειες
(4)
Ένζυμα
(14)
Ενζυμική υδρόλυση
(6)
Ενθυλάκωση
(5)
Εντερική μικροχλωρίδα
(4)
Εντομοκτόνα
(10)
Ενυδάτωση
(5)
Εξαγωγές
(10)
Επιδημιολογία
(4)
Επιτραπέζια ελιά
(7)
Επιχειρηματικό σχέδιο
(35)
Επιχειρήσεις
(5)
Επιχειρήσεις τροφίμων
(9)
Εργασιακή ικανοποίηση
(5)
Έρευνα αγοράς
(4)
Ερυθρός οίνος
(6)
Ερωτηματολόγιο
(6)
Εσπεριδοειδή
(5)
Εσωτερικός βαθμός απόδοσης
(5)
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
(5)
Εύβοια
(8)
Ευζωία
(5)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(7)
Ζάχαρη
(4)
Ζεόλιθος
(5)
Ζιζάνια
(10)
Ζιζανιοκτόνα
(7)
Ζιζανιοχλωρίδα
(6)
Ζύμες
(17)
Ζύμωση
(7)
Ζωοτροφές
(4)
Ηλεκτρικό οξύ
(11)
Ηλεκτρονική μύτη
(5)
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(7)
Ηλίανθος
(6)
Θειώδης ανυδρίτης
(5)
Θερμική αίσθηση
(7)
Θερμική άνεση
(5)
Θερμική επεξεργασία
(7)
Θερμοκήπια
(7)
Θερμοκρασία
(11)
Θεσσαλία
(5)
Θρέψη
(6)
Ίνα
(4)
Ιστοκαλλιέργεια
(5)
Ιστοχημεία
(4)
Ιχνηλασιμότητα
(4)
Καθαρή παρούσα αξία
(4)
Καινοτομία
(4)
Κάλιο
(6)
Καλλιέργεια
(7)
Κάνναβη
(4)
Καολίνης
(4)
ΚΑΠ
(4)
Καρβακρόλη
(9)
Καρκίνος
(7)
Καρπενήσι
(4)
Καταναλωτές
(11)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(8)
Καταπόνηση
(4)
Κελυφωτά φιστίκια
(4)
Κλιματική αλλαγή
(5)
Κοινή αγροτική πολιτική
(9)
Κοινωνικά δίκτυα
(4)
Κομπόστ
(8)
Κομποστοποίηση
(5)
Κοστολόγηση
(5)
Κόστος
(4)
Κουνούπια
(6)
Κρασί
(9)
Κρέας
(6)
Κρήτη
(4)
Κριθάρι
(10)
Κρυσταλλική δομή
(6)
Κτηνοτροφία
(5)
Κυκλική οικονομία
(6)
Κυκλοδεξτρίνες
(8)
Κύκλος ζωής
(4)
Κύπρος
(8)
Κυτταρικοί βιοαισθητήρες
(4)
Λαβράκι
(4)
Λαχανικά
(6)
Λειτουργικά τρόφιμα
(6)
Λειψυδρία
(6)
Λεκάνες απορροής
(4)
Λευκός οίνος
(4)
Λίπανση
(10)
Λιπαρά οξέα
(16)
Λούπινο
(4)
Λυσοζύμη
(4)
Μαλαγουζιά
(7)
Μαννιτόλη
(4)
Μάρκετινγκ
(7)
Μαρούλι
(4)
Μαύρο σινάπι
(4)
Μελάσα
(5)
Μέλι
(10)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
(6)
Μεσογειακή διατροφή
(15)
Μέσος βαθμός πολυμερισμού
(4)
Μεταβολίτες
(4)
Μεταβολομική
(10)
Μεταβολομική ανάλυση
(9)
Μεταγονιδιωματική ανάλυση
(5)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία
(7)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(7)
Μικροβιακά λιπίδια
(5)
Μικροβιακές ζυμώσεις
(7)
Μικροβιακή αλλοίωση
(4)
Μικροβιακό λίπος
(20)
Μικροβιολογία τροφίμων
(6)
Μικροκλίμα
(4)
Μικροκλιματολογία
(5)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(4)
Μικροπολλαπλασιασμός
(7)
Μικροφύκη
(4)
Μιτοχόνδρια
(4)
Μοριακές τεχνικές
(4)
Μοριακοί δείκτες
(10)
Μοσχοφίλερο
(5)
Μπισκότα
(4)
Μπρόκολο
(4)
Μύκητας
(7)
Μύκητες
(14)
Μυκητοκτόνα
(4)
Μυκόρριζα
(11)
Μυκοτοξίνες
(5)
Νεμέα
(9)
Νέοι αγρότες
(4)
Νερό
(7)
Νισίνη
(5)
Νοθεία
(7)
Νομός Ηλείας
(6)
Ξήρανση
(5)
Ξηρασία
(5)
Ξινόμαυρο
(7)
Ξυλόζη
(5)
Οικονομική ανάλυση
(4)
Οικονομική κρίση
(13)
Οινοποιία
(4)
Οίνος
(16)
Ολικά φαινολικά
(9)
Ολοκληρωμένη διαχείριση
(4)
Οξειδωτικό στρες
(4)
Όξινη καταπόνηση
(4)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(18)
Οργανικά οξέα
(7)
Οργανική λίπανση
(22)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
(7)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(7)
Οργανοληπτικό προφίλ
(4)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(8)
Ορνίθια κρεοπαραγωγής
(7)
Όσπρια
(4)
Παθογένεια
(4)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(7)
ΠΑΙΔΕΙΑ
(3.780)
Παιδιά
(4)
Παιδική παχυσαρκία
(4)
Παρθενοκαρπία
(4)
Πάρκα
(4)
Περιβάλλον
(17)
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
(4)
Πηκτίνη
(5)
Πιπεριά
(4)
Πιστοποίηση
(6)
Πλασμίνη
(5)
Ποικιλία Αγιωργίτικο
(5)
Ποικιλίες
(13)
Ποιότητα
(14)
Ποιότητα γάλακτος
(4)
Ποιότητα κρέατος
(6)
Ποιότητα τροφίμων
(5)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(10)
Πολυκριτηριακή ανάλυση
(8)
Πολυλειτουργική γεωργία
(4)
Πολυόλες
(6)
Πολυφασματική απεικόνιση
(6)
Ποτάμια
(4)
Πρόβατα
(4)
Πρόβατο
(13)
Προβατοτροφία
(6)
Πρόβειο γάλα
(6)
Προβιοτικά
(10)
Προθυμία πληρωμής
(25)
Προσομοίωση
(5)
Προσρόφηση
(4)
Προστασία περιβάλλοντος
(4)
Προτιμήσεις καταναλωτών
(4)
Προφίλ λιπαρών οξέων
(5)
Πρωτεΐνες
(10)
Πρωτεΐνη
(6)
Πρωτεομική
(4)
Πρωτεομική ανάλυση
(4)
Πρωτογενής τομέας
(4)
Πτητικά συστατικά
(9)
Πτητικές ενώσεις
(13)
Ράγες
(9)
Ρεολογία
(4)
Ρεολογικές ιδιότητες
(4)
Ρίγανη
(4)
Ριζικό σύστημα
(6)
Ριζόβια
(4)
Ριζοβολία
(5)
Ριζογένεση
(4)
Ριζόσφαιρα
(6)
Ρόδι
(4)
Ρύπανση
(4)
Σαββατιανό
(7)
Σάκχαρα
(10)
Σελήνιο
(5)
Σιδερίτης
(4)
Σίδηρος
(4)
Σιτάρι
(8)
Σιτηρά
(4)
Σιτηρέσιο
(4)
Σκληρό σιτάρι
(8)
Σταφύλια
(12)
Στέμφυλα
(5)
Στρατηγική
(6)
Συμπεριφορά καταναλωτή
(28)
Συμπεριφορά καταναλωτών
(6)
Συνεταιρισμός
(4)
Συντήρηση
(5)
Συσκευασία
(8)
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
(4)
Σύστημα επίπλευσης
(5)
Σχεδιασμός
(4)
Σχολική αυλή
(5)
Σωματική δραστηριότητα
(4)
Τανίνες
(6)
Ταννίνες
(16)
Ταξινόμηση
(5)
Ταυτοποίηση
(6)
Τηλεπισκόπηση
(23)
Τομάτα
(23)
Τομάτες
(6)
Τοξικότητα
(4)
Τοπική ανάπτυξη
(5)
Τοπίο
(4)
Τρανσφεράση γλουταθειόνης
(5)
Τρόφιμα
(9)
Τσιπούρα
(7)
Τυποποίηση
(4)
Τυρί
(6)
Τυρόγαλα
(7)
Υγρή χρωματογραφία
(10)
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης
(5)
Υδατική καταπόνηση
(17)
Υδάτινοι πόροι
(5)
Υδατοκαλλιέργειες
(5)
Υδρογεωλογία
(7)
Υδρολογία
(4)
Υδροπονία
(17)
Υδροπονική καλλιέργεια
(4)
Υπέρηχοι
(4)
Υπόγεια ύδατα
(4)
Υποθανάτιος τραυματισμός
(5)
Υποκείμενα
(5)
Υπολογιστική ρευστοδυναμική
(5)
Υποσιτισμός
(4)
Υπόστρωμα
(9)
Φαινόλες
(6)
Φαινολικά
(5)
Φαινολικά συστατικά
(34)
Φαινολικές ενώσεις
(17)
Φακή
(4)
Φαρμακευτικά φυτά
(19)
Φασματομετρία μάζας
(6)
Φασματομετρία μαζών
(8)
Φασματοσκοπία
(5)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(6)
Φασόλι
(4)
Φέτα
(7)
Φιστικιά
(4)
Φλαβονοειδή
(10)
Φλαβονόλες
(4)
Φλοιοί
(8)
Φραγκοσυκιά
(4)
Φραγκόσυκο
(4)
Φρούτα
(6)
Φύλλα
(4)
Φυλογενετική ανάλυση
(4)
Φυμάτια
(4)
Φυσικά προϊόντα
(5)
Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά
(4)
Φυτικά προϊόντα
(4)
Φυτοδώμα
(4)
Φυτοδώματα
(4)
φυτοπαθολογία
(4)
Φυτοπροστασία
(5)
Φωτοσύνθεση
(12)
Χαρούπι
(6)
Χημειομετρία
(5)
Χλοοτάπητας
(4)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(12)
Χρήση γης
(6)
Χρωματογραφία
(4)
Χυμοί φρούτων
(4)
Χωρική ανάλυση
(8)
Ψευδάργυρος
(4)
Ψυχανθή
(7)
Ωρίμανση
(7)
Ωχρατοξίνη Α
(7)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 7.298 αποτελέσματα
Χαμηλώνουν τις βάσεις πολυτεχνικά, ιατρικά και παιδαγωγικά τμήματα
Δημιουργός:
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Βραβεία στην Ελλάδα της προκοπής
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ηταν ολοήμερο, γίνεται... πάρκινγκ
Δημιουργός:
ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΟΥΛΗ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αγροτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προσβάσιμες από διαφορετικά μέσα επικοινωνίας
Δημιουργός:
Νταλιάνη, Μαρία Σ.
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
αγροτικός τομέας, television, agricultural sector, τηλεπικοινωνίες, τηλεόραση, services, διακυβέρνηση, υπηρεσίες, telecommunications, governance
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Νέα ερωτήματα για το φυτοφάρμακο στις σταφίδες
Δημιουργός:
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΝΙΑ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επιφυλακτικοί οι Ελληνες επιστήμονες ως προς τις αιτίες
Δημιουργός:
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η ηχώ των «Αγανακτισμένων»
Δημιουργός:
ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΠΑΣΧΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Πώς θα πάρουν μόρια οι αγρότες για επιδοτήσεις 43 εκατ. ευρώ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Βάζουν «δίλημμα» σε μαθητές: Κοπάνα ή δεύτερη ξένη γλώσσα
Δημιουργός:
ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΟΥΛΗ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
«Εφυγε» ένας πιστός υπηρέτης της Παιδείας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εντονες οι αντιδράσεις για τη δεύτερη ξένη γλώσσα
Δημιουργός:
ΛΑΚΑΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αποζημίωση αγροτών πρότεινε n Κομισιόν
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Λάθος και εκτός ύλης θέματα Μαθηματικών
Δημιουργός:
ΛΑΚΑΣAΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Πυρά για την υποβάθμιση του πανεπιστημίου
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επαναξιολόγηση β' δόσης αγροτών
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Λάθος θέμα και στις επαναληπτικές
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΠΟΣΔΕΠ και υπουργείου
Δημιουργός:
ΛΑΚΑΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
1+1 =3 για το υπουργείο Παιδείας
Δημιουργός:
ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΟΥΛΗ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τρεις νέες ποικιλίες σιταριού
Δημιουργός:
ΤΣΙΓΑΝΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η ανεκμετάλλευτη ήπια δύναμη της χώρας
Δημιουργός:
ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Φόβοι για στάση εμποριου και στα φρούτα
Δημιουργός:
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΝΙΑ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τελικά ούτε από τις φύτρες φασολιού ήρθε το E.Coli
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τα μυστικά του νέου μηχανογραφικού
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Σταφίδες με φυτοφάρμακο στα σχολεία
Δημιουργός:
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΝΙΑ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΠΑΙΔΕΙΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της επίδρασης του ερυθρού οίνου και του αιθερίου ελαίου του θυμαριού στην μικροβιακή χλωρίδα του κρέατος σε διαφορετικές συνθήκες συντήρησης
Δημιουργός:
Ηλιόπουλος, Βασίλης
Συντελεστής:
Χαρουτουνιάν, Σέρκος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
κρέας, θυμάρι, αιθέρια έλαια, wines, συντήρηση τροφίμων, meat, essential oils, κρασιά, thyme, microbial flora, food preservation
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη νέων μεθόδων προσδιορισμού ολικής αντιοξειδωτικής ενεργότητας και εφαρμογή στο ελαιόλαδο
Δημιουργός:
Μηνιώτη, Αικατερίνη Σ.
Συντελεστής:
Γεωργίου, Κωνσταντίνος Α.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
ελαιόλαδο, φωτοβολία, luminescence, automation, αυτοματοποίηση, antioxidants, αντιοξειδωτικά, techniques, olive oil, τεχνικές
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
To δίλημμα των βουλευτών
Δημιουργός:
ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΠΑΣΧΟΣ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προς εκτόνωση n επιδημία E.coli;
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!